دیداری با توماس آندرس – BUNTE 2014

[​IMG]


توماس آندرس ستاره پاپ،به همان اندازه که حرفه ای پیانو مینوازد،به همان اندازه هم آشپزی خوبی دارد.غذاهای او نه تنها خوش طعم هستند بلکه ظاهر بسیار خوبی هم دارند!

صدای بلند موسیقی حتی از ورودی درب سفید رنگ خانه توماس آندرس ۵۱ ساله شنیده میشد.موسیقی آرامش بخشی که نسیم جزیره Ibzia در دریای مدیترانه را به  Koblenz   می آورد. شهر Koblenz واقع در Reynland-Pfaltsa جایی است که این تهیه کننده،موسیقیدان و خواننده بزرگ شده است. اگرچه توماس آندرس کنسرتهای متعددی در سراسر جهان (به عنوان خواننده گروه مدرن تاکینگ و بعدا بصورت انفرادی) اجرا کرده است اما هرگز نخواسته که زادگاه خود را ترک کند. ۴ سال است که توماس آندرس به همراه همسر ۴۲ ساله اش کلودیا و پسر ۱۲ ساله اش الکساندر،به تعبیر خودش در یک خانه رویایی حومه شهر زندگی میکند. این خانه در نزدیکی یک دریاچه کوچک واقع شده است. او معمولا فقط دوستان و اعضای خانواده اش را به آنجا دعوت میکند.اما او برای خبرنگار مجله BUNTE یک استثنا قایل شده است.

توماس آندرس در خانه خارج از شهرش در Koblenz برای ما یک استیک از میگو ،انبه و آووکادو تهیه کرده است.

در طول دیدارمان صحبت هایی انجام شد.البته نه در ارتباط با موسیقی بلکه در مورد آشپزی.آندرس یک آشپز حرفه ای و پرشور و احساس است.به همان اندازه که در موسیقی خوب است در آشپزی هم خوب است.و البته سر میز از او این سوال پرسیده شد که کدام بشقاب را برای دیتر بولن همکار سابقش در مدرن تاکینگ سرو میکند.

– آشپزخانه مجلل و باشکوهی داری.کی به این شکل تزیینش کرده است؟خودت یا همسرت؟
توماس آندرس : من و همسرم دوست داریم تا منزلمان را با یکدیگر تزیین کنیم.اما آشپزخانه مکانی هست که من بطور مکرر در آن رفت و آمد دارم.آشپزخانه مدرنی هست که در استایل و ظاهر روستایی و نمایی سنگی و دست ساز به رنگ خاکستری –قهوه ای. فضایی که برای آشپزی در نظر گرفته شده کاملا مجهز است و به همین دلیل من در حین تهیه غذا میتوانم تمام اتاق را زیر نظر داشته باشم و با مهمان هایم صحبت کنم و حواس پرتی ندارم.

– وقتی مهمان هایت را برای شام دعوت میکنی، آنها باید چه چیزی را بخاطر بسپارند و انجام بدهند؟
توماس آندرس : آنها فقط باید خلق و خوی خوبی را با خود بیاورند و خوش اخلاق باشند. و دیگر اینکه این موضوع که وقتی غذا صرف میشود همه افراد دور میز بلند میشوند تا برای بردن ظروف به آشپزخانه و شستن آنها کمک کنند، برای من اصلا قابل قبول نیست و حس بدی به من دست میدهد.

– خانه شما بسیار آراسته ، منظم و زیباست.
توماس آندرس : من دنیای خودم را طوری میچینم و تنظیم میکنم تا بتوانم در آن آرامش داشته باشم.زیبایی برای من بسیار با اهمیت است.در بعد از ظهرها زمان زیادی صرف میشود تا همه چیز را سرجای خود قرار دهیم.ما همیشه میزی داریم که روی آن وسایل مختلفی میگذاریم. در تابستان بر روی میزمان در تراس همیشه گل و سطل مخصوص خنک کردن شراب هست.بعلاوه زمانیکه در هوا بوی مطبوعی پخش باشد برای من بسیار دلپذیر است. به همین دلیل از شمع های معطر استفاده میکنیم. من در منزلم هرکاری که امکان پذیر باشد انجام میدهم تا روح و روان را در آرامش نگاه دارد. اگر اینجا در منزل خودم این کار را انجام ندهم پس کجا انجام دهم؟ شاید بقیه مردم همه چیز زندگی را ساده تر و آسان تر ببینند و زیاد اهمیتی به این مسایل ندهند…

[​IMG]

– حدس میزنیم که تو تعداد کمی از این دست افراد که ذکر کردی میشناسی…
توماس آندرس : اعتراف میکنم که ترجیح میدهم که با افرادی که سرزنده و شاداب هستند در ارتباط باشم.خودم هم اول از همه همینگونه رفتار میکنم تا این طرز رفتارم بر بقیه هم تاثیر بگذارد.

– و بخاطر همین تاثیر هست که باعث شده اخیرا با دیتر بولن آشتی کنی؟شما سالها حتی یک کلمه هم با همدیگر صحبت نکرده بودید…
توماس آندرس : قرار ملاقات ما که چند هفته قبل رخ داد چندان شورانگیز و احساسی نبود.ما سابقه یک همکاری بزرگ را با همدیگر داشتیم که تا امروز هم ادامه دارد.و بعد یک جدایی کامل اتفاق افتاد.و اکنون به زمانی رسیدیم که مثل آدمهای معمولی میتوانیم به همدیگر عصر بخیر بگوییم.

– و تو برای دیتر بولن چه چیزی آماده کردی و مدنظر داری؟
توماس آندرس : استیک به همراه سالاد و سبزیجات.چیزی که همیشه عاشقش بود.

– استیک؟ چیز خاصی مدنظر نداری؟
توماس آندرس : بله استیک ، استیک همیشه انتخاب درجه یک هست .

– اما استیک پایین تر از حد توانایی های تو هست.و برای همسرت کلودیا چه چیزی آماده کردی؟
توماس آندرس : من معمولا پنیر بز با سالاد تهیه میکنم.ما همیشه روی میزمان سالاد یا سبزیجات داریم،بدون چاشنی های پر کالری آلمانی .

[​IMG]

– غذا را بر اساس دستورالعمل تهیه میکنی؟
توماس آندرس : اغلب بله.فکر میکنم ۲۰۰ کتاب آشپزی دارم و تمامی مجله های آشپزی را هم خریداری میکنم.

– بدون دستورالعمل هم غذا تهیه میکنی؟
توماس آندرس : نه، اینطوری بشدت ناخوشایند خواهد بود.من صفحات دستورالعمل را در اسکنر میگذارم و آنها را مرتب و آماده میکنم.اگر دستورالعمل مفید و چشمگیر بود به پوشه دستورالعمل های مخصوص منتقل میشود و من شروع میکنم به امتحان کردن آنها. مثلا دستورالعمل غذایی که برای شما تهیه کردم فاقد گشنیز و فلفل چیلی است اما من تغییراتی دادم و آن را به سبک غذاهای آسیایی تهیه کردم. جدای از اینها آشپزی مثل آهنگسازیست. خواه من پشت پیانو باشم یا در مقابل اجاق گاز، هر دو تماما خلاقانه و سلیقه ایست.

– و با کدام هنرمند دوست داری زمانی غذا درست کنی؟
توماس آندرس : با Karl Lagerfeld .هر دوی ما به کوکاکولای رژیمی علاقه داریم. ( او یکی از معروفترین طراحان لباس در دنیا است )

مواد لازم برای تهیه استیک از میگو ،انبه و آووکادو : ( به صورت خلاصه )
– ۱۲ عدد میگو
– روغن زیتون
– کاری
– فلفل قرمز
– ۱۲۵ گرم سس مایونز
– ۴ قاشق غذا خوری آب لیمو
– خردل تند
– ۱ قطره از سس فلفلی تاباسکو
– سس ووسترشر
– ربع گوجه فرنگی
– سس کچاپ
– ۱ عدد انبه
– ۱ عدد آووکادو
– موسیر خورد شده
– ۱۰۰ گرم تربچه وحشی
– piri-piri
– گشنیز
– ۱ قاشق غذا خوری سرکه
– نمک و فلفل

[​IMG]
​”اطلاعات بیشتر در انجمن”

 

منبع :

  • مجبه BUNTE
6
کلیه حقوق مادی و معنوی برای وبسایت طرفداران مدرن تاکینگ محفوظ است. © 2009-2015
طراحی و بومی سازی پوسته توسط اسرا